Wysłany: Wto 18 Maj, 2010 10:04
I jo tyż gratuluja
_________________ Gość witom Cie
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
Wysłany: Sro 30 Cze, 2010 09:33
Hanek zaś sie takim opom niy rob
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
Wysłany: Czw 01 Lip, 2010 09:40
dunia napisał/a:
Jo tyż se wypraszom to jes nojlepszy wiek
Żeby starom pannom łostać
Jakbych słyszała moja rodzinka jak dali bydziesz tak wybrzydzała starom panną łostaniesz a może jo chca zostać nikt niy pomyśli ło tym
łysy ale Ty żeś jes niemiły wiysz nic człowieka niy pocieszysz
Nistety jo na swoje lata niy wyglądą i to jes mój problym ostatnio jedna pani mie spytała czy jo w tym roku matura zdaja gupio mi sie zrobiło bo jo matura miałach 8 lot tymu chyba zaczna agresywniejszy makijaż robić
Wysłany: Pią 02 Lip, 2010 11:55
A jo za 3 lata żech sie tam prziprowadzioł
dunia, starom panno żodno niy chce zostać, ale to tyż niy znaczy że chcymy sie hajtać
i wybrzydzanie tu ni mo nic do rzeczy, bo niy każdymy szybko sie trafia dobro partia
tyż tak se myśla, że jak sie zawczasu famili niy założyło to potym coroz to ciynżyj,
po prostu nom za dobrze samymu urzondzać se czas i wpuścić kogoś innego do naszego życia to niylada wyzwanie
i wkurzające som te 'koleżanki' kiere majom swoje pociechy i przy spotkaniu traktują człeka z góry, żeniby jo nic o życiu niy moga wiedzieć bo moje problymy niy wionżom sie z pieluchami
i wkurzające som te 'koleżanki' kiere majom swoje pociechy i przy spotkaniu traktują człeka z góry, żeniby jo nic o życiu niy moga wiedzieć bo moje problymy niy wionżom sie z pieluchami
To dobrze, że majom czas sie spotkać bo jo w zasadzie z koleżankami posiadającymi pociech sie niy spotykom bo łone sie od naszy "paczki" odseparowały. Teraz to już ino dzieci, gary i niydzielno mszo a jo tak niy chciałabych żyć. Przy czym niy wszystkie kobiety mające rodzina tak mają, ale dużo ich czyńść.