hmmmmmm to od razu mozna sobie fajnego znaleźć
ale przecież z pierdołą to byś nawet nie była a co dopiero hajtać sie z takim .
Ja to sobie myśle że rodzina to podstawa i faktycznie czasami lepiej z nią poczekać niż pomylić sie .
_________________ Sukcesy trwają, dopóki ich ktoś nie spieprzy. Porażki są wieczne.
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 07:59
Joanna napisał/a:
i faktycznie czasami lepiej z nią poczekać niż pomylić sie .
Jak dugo idzie czekać
_________________ Gość witom Cie
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
i faktycznie czasami lepiej z nią poczekać niż pomylić sie .
Jak dugo idzie czekać
Tak długo aż się znajdzie ktoś odpowiedzialny, lojalny , żartobliwy i umiejący rozmawiać
No i oczywiście jak wcześniej wspomniane w innych postach - chłop jak dzwon - wysoki i wyglądający jak facet a nie jak dziewczynka :D:D
Chociaż zeby byc ode mnie wyzyszym to wiele nie trzeba
_________________ Sukcesy trwają, dopóki ich ktoś nie spieprzy. Porażki są wieczne.
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 19:58
Taszyntuch podać
_________________ Gość witom Cie
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
A jo se tak myśla, że rownowaga i w tyj kwesti musi być.
Niy wszyscy som zdolni do małżyństwa i tyla, a i tacy znojdom szczyncie w czym innym.
I lepij zamiast chusteczek na łzy to jakiś kawalerow fajnych podeślijcie
Ja tu kulturalnie chciałam porozmawiać o mieście , a tu się okazuje ze połowa osób tak naprawdę szuka tu swojej drugiej połówki
Tak dodam nawiasem ... dużo się teraz słyszy o ludziach którzy poznali sie przez internet a teraz są po ślubie - co do powyższego linku z Onetu .
ja w internetowe też nie , ale jak zaczynają istnieć realnie to już co innego
Jak sie ludzie szanują , kochają , rozumieją, są ze sobą itd to co różnica jak sie poznali.
)Jak sie ludzie szanują , kochają , rozumieją, są ze sobą itd to co różnica jak sie poznali.
I tu sie z Tobom zgodzom.
luftbiksa napisał/a:
Joanna napisał/a:
Jak sie ludzie szanują , kochają , rozumieją, są ze sobą itd to co różnica jak sie poznali.
jo wcale ni padoł, że to je blank złe, ale raczyj to sie ni sprawdzo
A tu sie z Tobom niy zgodzom,
bo to bez różnicy, jak sie ludzie zle dobierom, to miyjsce poznania niy mo w ogóle znaczynio.
Na takiego samego dupka można trafić i w klubie i w internecie
A mi mama zawsze godała, że mynża to sie w kościele szuko
Przez ostatni rok wiele się nauczyłam i zdałam sobie sprawę ze jeżeli czegoś nie poczuje na własnej skórze to do końca nie można tego oceniać - oczywiście zależy od sytuacji lub tematu.
Ja uważam tak jak wyżej napisała Bierunianka że dupka można poznać wszędzie Chociaż pisząc nie mam na myślę tylko i wyłącznie poznawania ludzi, ale ogólnie sytuacji życiowych .
Może sie nie sprawdzić znajomość z internetu ale taka znajomość ze szkoły, ulicy, kina też . Nigdy nie zawiodłeś albo nie pożegnałeś sie z osobą którą poznałeś osobiście ;> ??
[ Dodano: Sob 31 Lip, 2010 21:17 ]
tak sie teraz zastanawiam że nawet nie wiem jak sie moi rodzice poznali a wam rodzice opowiadali takie swoje historie ????
tak sie teraz zastanawiam że nawet nie wiem jak sie moi rodzice poznali a wam rodzice opowiadali takie swoje historie ????
Tak moi zawsze się kłócą kto pierwszy zagadał bo niy pamiętają jo stawiom na tatę no i zawsze jest temat kto kogo podrywał ale to nie są kłótnie to bardziej takie przekomarzanie Najważniejsze, że trafił swój na swego i są ze sobą ponad 40 lat bardzo szczęśliwi sama chciałabym taka rodzinę jak się na nich patrzy, że po 40 latach dalej się tak kochają można im pozazdrościć
Tak moi zawsze się kłócą kto pierwszy zagadał bo niy pamiętają jo stawiom na tatę no i zawsze jest temat kto kogo podrywał ale to nie są kłótnie to bardziej takie przekomarzanie Najważniejsze, że trafił swój na swego i są ze sobą ponad 40 lat bardzo szczęśliwi sama chciałabym taka rodzinę jak się na nich patrzy, że po 40 latach dalej się tak kochają można im pozazdrościć
to zazdroszczę . Moich nigdy za rękę nie widziałam trzymających się : (
Fajnie że Twoi sie tak droczą ze sobą , miło wiedzieć ze są ludzie którzy przeszli ze sobą cale życie i nadal sie kochają i nie wstydzą sie tego
U mie to samo, matka z łojcym przeżywajom swoja drugo miłość, aż czasym mi sie mdło robi jak na nich pacza a już som 33 lata po ślubie ... a poznali sie banalnie, świyntyj pamiyńci rodzice mojij matki prowadzili klub, jedyny zresztom w okolicy, no i łojciec z wioski obok przyjyzdzoł na bilard tam i tak zoboczył piyrwszy roz swoja przyszło żona
Hm, do mie ludzie kierzy wytrzymali ze sobom dlużyj niż 10 lot powino sie jakieś medal dawać
Skoro się kochają i zdecydowali sie wyjść za siebie to obowiązkiem mają już trwać przy sobie bo przecież "nie opuszczę Cie az do śmierci " . O to chodzi zeby byc ze sobą 10 i wiecej lat z przyjemnością a nie dla medalu
ale to fajne jest ze ludzie po tylu latach przechodzą 'druga miłość' .
Patrzcie i podziwiajcie bo ja tego widoku nie znam