Ruda Śl. - Mój syn ma swoje zdjęcie na www.fotka.pl - pisze pani Danuta z Rudy Śląskiej - jest to serwis, na którym młodzi ludzie umieszczają swoje zdjęcia i podstawowe dane o sobie. "Fotka" to jakby małe biuro matrymonialne, zawsze ktoś może napisać i pokazać swoje zdjęcie. Serwis ten jakby nie było jest praktyczny, zwłaszcza dla osób, które w jakiś sposób mają problem z znalezieniem sobie kogoś. Zastanawia mnie jednak to, dlaczego większość dziewczyn na swych zdjęciach pokazuje aż tyle! Niemal na każdym ze zdjęć, które otrzymywał mój syn, były dziewczyny skąpo odziane, w dziwnych pozach, wręcz demonstrujące swój biust. Przecież te zdjęcia nadawają się tylko do pism typu playboy, a nie do posyłania komuś kogo się nie zna. Dziewczyny trochę dyskrecji, może najpierw warto dać się poznać z innej strony, a nie od razu ukazywać się niby tak pięknie. Przecież odbiera się was jako te łatwe, na krótki czas. Nie umieszczajcie takich zdjęć, chyba że takie właśnie jesteście (jeżeli tak, to mam nadzieję, że żadna z was nie stanie się kiedyś moją synową).
ARz
hehehehee ciekawe ciekawe nie tylko na tym serwisie takie "zdjecia artystyczne" mozna podziwiac na wszystkich tego typu serwiach jest dokladnie to samo ja mam swoje konto na randki.o2... ale nie mam fotek... poniewaz nie chce aby oceniano mnie wlasnie po wygladzie...
_________________ www.gwo.slask.pl
NOWA galeria - nowe możliwości !