Strona Główna Forum Społeczności Śląskiej - www.hanysy.info
Śląskie Forum Dyskusyjne - www.hanysy.info

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Katowiczak.pl - ogłoszenia slaskie radio internetowe http://www.wesolyhanys.pl slaskiewesele.pl Opolskie ogłoszenia - Opolak

Poprzedni temat «» Następny temat
Fotkowe szleństwo
Autor Wiadomość
egon 
Hanys

Wysłany: Nie 28 Sie, 2005 14:51   Fotkowe szleństwo

Ruda Śl. - Mój syn ma swoje zdjęcie na www.fotka.pl - pisze pani Danuta z Rudy Śląskiej - jest to serwis, na którym młodzi ludzie umieszczają swoje zdjęcia i podstawowe dane o sobie. "Fotka" to jakby małe biuro matrymonialne, zawsze ktoś może napisać i pokazać swoje zdjęcie. Serwis ten jakby nie było jest praktyczny, zwłaszcza dla osób, które w jakiś sposób mają problem z znalezieniem sobie kogoś. Zastanawia mnie jednak to, dlaczego większość dziewczyn na swych zdjęciach pokazuje aż tyle! Niemal na każdym ze zdjęć, które otrzymywał mój syn, były dziewczyny skąpo odziane, w dziwnych pozach, wręcz demonstrujące swój biust. Przecież te zdjęcia nadawają się tylko do pism typu playboy, a nie do posyłania komuś kogo się nie zna. Dziewczyny trochę dyskrecji, może najpierw warto dać się poznać z innej strony, a nie od razu ukazywać się niby tak pięknie. Przecież odbiera się was jako te łatwe, na krótki czas. Nie umieszczajcie takich zdjęć, chyba że takie właśnie jesteście (jeżeli tak, to mam nadzieję, że żadna z was nie stanie się kiedyś moją synową).
ARz

Mazurinio 
Krojcok
Cysty Hanys

Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 20:47   

ja tez mam konto na Fotce i co z tego mozna tam wyrwac fajne laski :P

Saper 
Hanys

Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 22:24   

Wbrew pozorom je tam trocha pożondnych dziołch kiere znom osobiście i sporo idzie wywnioskować z opisu i wpomnianych wyżyj poz i ubioru na zdjynciu.

Ayden 
Cysty Gorol

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 18:02   

hehehehee :) ciekawe ciekawe :) nie tylko na tym serwisie takie "zdjecia artystyczne" mozna podziwiac :) na wszystkich tego typu serwiach jest dokladnie to samo :) ja mam swoje konto na randki.o2... ale nie mam fotek... poniewaz nie chce aby oceniano mnie wlasnie po wygladzie...

Odpowiedz do tematu